Copy & Content Creator

 

CareRate is een award winning feedback platform. Wij brengen zorgorganisaties dichterbij patiënten met krachtige alles-in-1 software om feedback op te halen en om te zetten in verbeteracties. Dat doen we met slimme technologieën en research in AI en Voice Recognition. We werken in een compact team vanuit het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Om ons team te versterken zoeken wij een ervaren Copy & Content Creator.

KLEIN TEAM. GROOTSE PLANNEN.
Als copy & content creator help je ons bij het profileren van ons merk en het bereiken van onze doelgroep. Samen met Inge Proost bepaal je onze marketingdoelstelling en zet je een duidelijke stip op de horizon. Deze doelstelling vertaal jij door in een creatieve contentstrategie voor diverse platforms en kanalen. Van whitepapers op de website tot newsletters naar onze gebruikers. Van wervende social posts en vakbladen tot blogs met een duidelijke call-to-action. Je bent van nature creatief en gepassioneerd met schrijven bezig. Dat zie je ook terug in de kwaliteit van jouw content en oog voor detail.

WIJ ZIEN DIT GRAAG TERUG.
+ Een afgerond HBO en 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol met copywriting als achtergrond.
+ Je bent knetter zelfstandig; we moeten je eerder afremmen dan opstarten.
+ Je bent creatief maar ook goed in het stellen van prioriteiten.

JIJ ZIET DIT GRAAG TERUG.
+ Goed basissalaris tussen 2.800 en 3.200 euro bruto per maand.
+ Flexibiliteit in uren en thuiswerkmogelijkheden.
+ Alle basics en tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.
+ Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw ideeën.
+ Trainings- en opleidingsmogelijkheden.

NIET VIES VAN AANPAKKEN
De sfeer bij ons: niet lullen, maar schrijven :). Ben jij ook zo’n type? En gaan je handen jeuken van onze bestaande content? Dan hebben we je er graag bij. Bel of Whatsapp Inge Proost via 06-15896011 voor meer informatie of stuur jouw reactie per mail naar inge@rate.nl.

Voor alle recruiters: wij vinden onze collega’s zelf. Jullie hulp is niet nodig én niet gewenst.