Verbetertrajecten zoeken

Sector

Looptijd

Doelgroep

icon
icon
icon

Verbetering is…

Vandaag starten met meer energie dan gisteren

In het onderwijs vraagt dagelijks voor nieuwe uitdagingen staan om heel wat flexibiliteit én een lange adem. Juist daarom is uitbranden een probleem waar het onderwijs al jaren mee worstelt. EduRate zet daarom in op meer tijd voor educatie: Met een thematische procesgerichte werkwijze verbetert Rate op alle organisatie niveau’s; zo houd je gemakkelijk organisatie breed een vinger aan de pols. Rate levert naast metingen ook doorlopend onderzoek én expertise vanuit onze talentpool. 

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
image

“EduRate helpt mij lesmateriaal te verbeteren door in te spelen op de belevingswereld van leerlingen!”

image

“EduRate is gemakkelijk te gebruiken voor onze studenten en medewerkers”

image

“Door proactief om te gaan met feedback hebben wij een beter beeld van wat er speelt.”

Meten en verbeteren met Edurate

Proactief beleid met doorlopend onderzoek

Met de vele belanghebbenden is een bekende valkuil dat ‘de beste educatie voor iedereen’ een onhaalbaar streven vormt. Wapen daarom jouw medewerkers met duidelijk inzicht gedeelde verbeterkansen! Met doorlopend onderzoek wordt intern zichtbaar waar knelpunten zitten én kan extern jouw koers op verbetering gedeeld worden: Zo wordt verbetering zichtbaar en voelt iedereen zich gehoord!

Een vliegende start met een eenmalige meting

Waar knelt het nou echt? Dat beantwoord je met een gerichte meting. Waarom? Gerichte vragen zijn simpelweg effectiever.  Meer waardevolle response door betrokkenheid is het idee. Daarom zijn onze metingen toegankelijk en thematisch. Profiteer van alle premium functionaliteit van het EduRate platform en ontdek waar precies jij de vruchten gaat plukken van verbetering!

Een luisterend oor met extern onderzoek

Is wachten op een 10-minuten gesprek voor dringende vragen de norm? Of weten waardevolle suggesties van jouw klanten of studenten jou niet te vinden? Met het EduRate platform blijven verbeterkansen vanuit jouw doelgroep altijd in beeld! Gegrond beleid door gehoorde belanghebbenden zijn dé ingrediënten voor aantoonbare verbetering.

Investeren in jezelf is zelf de vruchten plukken!

Stilstaan bij jouw werkproces is verbetering. Het EduRate platform helpt jou aandacht te geven aan de nodige evaluatie en geeft grip op persoonlijke ontwikkeling. Vrijblijvend instappen met een persoonlijk traject? Dat kan direct! Of start een verbetertraject op teamniveau; Dan zijn individuele metingen en onderzoeken kosteloos én onbeperkt te gebruiken!

De totaaloplossing voor teams

Een totaaloverzicht mét inzicht in precies dat wat voor jou relevant is; dat levert EduRate met verbetertrajecten voor teams. Metingen voor inzicht en richting zijn naadloos uit te breiden met doorlopende verbetertrajecten binnen de thema’s waar het binnen jouw organisatie knelt. Haal alles uit het platform en geef jouw teams de regie op eigen verbetering!

Educatie 2.0 met onze A.I. oplossingen

Een veranderende wereld is voor de educatie sector niet altijd bij te benen. Maar juist slimmer werken en niet harder is toch het credo? Practice what you preach met geautomatiseerd inzicht in data! Een transitie naar online brengt nieuwe uitdagingen, maar ook juist kansen: Analyseer lessen, interne communicatie en meer met data analyse en schep juist tijd voor de uniek menselijke kracht van onderwijs!

onderzoeken gevonden

Tevredenheid
  • icoonOntlast docenten
  • icoonBied toegankelijke wederhoor
  • icoonBouw aan een gedeelde visie
  • icoonOnderwijs voor iedereen
Net Promoter Score
  • icoonProactief en concreet
  • icoonLaagdrempelig platform
  • icoonBetrek je doelgroep
  • icoonBewezen methodiek

De kracht van het PDCAS model voor educatie

Onze werkwijze

Leren staat in de educatie sector vanzelfsprekend centraal. Met een focus op resultaat is dit kennis verwerven. Met een focus op het proces is leren de vaardigheid waar het om gaat. Juist daarom is het verbeterproces de sleutel tot effectieve educatie. Dit betekend reflecteren, corrigeren en hierin blijven groeien. Onze trajecten hebben met het bewezen PDCAS model deze focus: Met een solide leerproces volgt resultaat!

Plan

icoon

Do

icoon

Check

icoon

Act

icoon

Share

icoon
icon

Meer over de PLAN fase

Behapbaar, gericht en inzichtelijk

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarin gaat kwaliteit boven kwantiteit: Stel afgebakende doelen met duidelijke verantwoordelijkheden en vraag doelgericht. Het aantal aantoonbare verbeteringen dat jouw teams gaan realiseren is het startpunt. Daaruit volgt hoe veel feedback en verbeterkansen nodig zijn; zo houdt je jouw meting compact, en doelen behapbaar.

icon

Meer over de DO fase

Het resultaat niet als doel maar als middel

De DO fase staat in het onderwijs vaak centraal in een verbeterproces, want hoe weet je wat beter kan zonder tastbaar resultaat? Een veel voorkomende valkuil is dat toetsen van resultaat het eindpunt vormt; voor velen herkenbaar als traditioneel onderwijs. Door het doen als stap mee te nemen, bouw je aan ruimte voor verbetering.

icon

Meer over de CHECK fase

Werkt de theorie ook in de praktijk?

Juist nu er anders gewerkt wordt is de tijd om de balans op te maken. Evalueer met jouw team gemakkelijk online of de geplande doelstellingen bereikt zijn met de veranderingen. Houdt je check kort en concreet binnen het doelenbord, zodat collega’s weten waar aanscherpingen nodig zijn.

icon

Meer over de ACT fase

Nooit te oud voor een grote krul voor je werk!

Kijk samen nog precies één keer kritisch terug op jouw doelstellingen en rond losse eindjes af. Zo blijven er geen verbeterkansen onbenut, worden doelstellingen behaald en ervaar je het genot van een verbeterproces afronden! Precies dat laatste is waar onze educatie én onze cyclische werkwijze op gebouwd is, en niet voor niets. Dit geeft jouw teams de energie om te blijven verbeteren!

icon

Meer over de SHARE fase

Een podium voor resultaat

Dat ook jouw organisatie blijft leren en verbeteren is een boodschap die naadloos aansluit op de educatie sector. Dat mag je dus gerust delen!  Het EduRate platform maakt het gemakkelijk om jouw teams, studenten of beleid in het zonnetje te zetten. Deel met het verbeterbord jouw toelegging aan verbeteren op je website, monitoren of interne platforms!

Niet ‘meten=weten’ maar

Cyclisch verbeteren

image

de totaal oplossing

Het rate platform

Meer tijd voor onderwijs is onze rode draad voor de ontwikkeling van het EduRate platform. Dit zie je terug in de unieke toegankelijkheid voor onze gebruikers én onze metingen. Geen apps of software nodig, maar alles binnen je browser met 100% uptime garantie. Daarbij levert EduRate een persoonlijke ervaring ongeacht de grootte van jouw organisatie. Regie over de data die voor jou relevant is met uitgebreide filtermogelijkheden en alles in jouw huisstijl. Werk gericht met plug-and-play metingen & onderzoek, of ontwikkel met professionele begeleiding een eigen verbetertraject. Met heldere trendlijnen en statistieken houdt je snel en gemakkelijk een vinger aan de pols! Daarbij is jouw data altijd in veilige handen: EduRate is ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Veilig

icoon

Flexibel

icoon

Up-to-date

icoon
icon

Verzamel gericht feedback

Verbeteren begint met oprechte interesse

Geen eindeloze vragenlijsten en schieten met hagel. Het EduRate platform helpt jou het meeste uit metingen te halen en geeft jou regie over het verbeterproces. Plan en scherp  aan met een breed aanbod aan gerichte vragenlijsten op ieder organisatieniveau.

icon

Uitgebreide filter mogelijkheden

Hiermee zie je precies wat jij graag wilt!

Filter gemakkelijk op teams, thema’s, periodes en nog veel meer! Zo heb je in heldere statistieken en trendlijnen altijd precies voor handen wat jij nodig hebt.

icon

Écht resultaat met het verbeterbord

Doorlopend resultaat met kernverantwoordelijkheden!

Met het doelenbord en het verbeterbord is verbetering in een oogopslag helder. Duidelijke rollen helpen jouw organisatie in het creëren van ownership en zelforganiserende teams!

image

Ontvang de EduRate brochure in je inbox!

image

EduRate brochure

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Checkbox*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

De CareRate talentpool

Voor ondersteuning & coaching

Inge Proost

social-media-icon-writer

Vooruit kijken in het nieuwe normaal

Mijn eerste kaakchirurg ervaring

4 stappen naar een kerngezonde organisatie

Loes Keuper

social-media-icon-writer

“Tijdsurfen” met José van Daal

De week van de werkstress

Karen Reichert

social-media-icon-writer

Het Rate team is van alle markten thuis!

Met ons multidisciplinaire team ontwikkelen we onze eigen software oplossingen, blijven we innoveren én staat met persoonlijke ondersteuning jouw verbeterproces altijd centraal! Ondanks uiteenlopende achtergronden staat resultaat gericht werken centraal. Met een oer Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit vormen wij een positief en informeel team dat samen met onze klanten werkt van tevreden tot nóg beter.

Wil je het Rate team komen versterken? Bekijk onze vacatures, laat je inspireren door de lijfspreuken van onze teamleden en laat ons weten waarom juist die baan je op het lijf geschreven is!

Werken bij Rate.nl

social-media-icon-writer

Customer Experience Manager

Full Stack Developer

Junior Account Manager

Samen krachten bundelen via de Rate.nl talentpool!

Contact

We helpen je graag verder!

Contact

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Email:
Algemeen: [email protected]
Support: [email protected]

Telefoon:
Algemeen: 010 – 822 52 22
Support: 010 – 818 26 59

icon

De platform demo

Plan direct een online afspraak in!

icon

Kom je liever langs?

Dat kan altijd! Bijvoorbeeld omdat..

icon

Routebeschrijving

Hier zijn we te vinden!

Adres:
Stationsplein 45 Unit E1. 165
3013 AK Rotterdam
CareRate routebeschrijving