Verbetertrajecten zoeken

Sector

Looptijd

Doelgroep

icon
icon
icon

EduRate

Meer tijd en energie in het onderwijs

In het onderwijs sta je dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Dat vraagt heel wat flexibiliteit én een lange adem. Het is niet gek dat het onderwijs al jaren worstelt met het probleem van uitbranden. EduRate zet daarom in op meer tijd voor educatie.

Samen kijken we naar de wensen voor jouw onderwijsorganisatie, stemmen we speerpunten en vragenlijsten af en zetten we onderzoek zo effectief mogelijk in. Met jouw verbetercanvas als startpunt, werken we in een cyclus aan een steeds betere balans in je organisatie!

Met een thematische, procesgerichte werkwijze verbetert Rate op alle organisatieniveaus. Zo houd je gemakkelijk organisatiebreed een vinger aan de pols. Rate levert naast metingen ook doorlopend onderzoek én expertise vanuit onze talentpool.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Meten en verbeteren met EduRate

Proactief beleid met doorlopend onderzoek

In het onderwijs streven we naar ‘de beste educatie voor iedereen’. Maar hoe zorg je daarvoor en houd je rekening met alle belanghebbenden? Wapen je medewerkers met duidelijk inzicht in gedeelde verbeterkansen. Met doorlopend onderzoek wordt intern zichtbaar waar knelpunten zitten én kan extern jouw koers op verbetering gedeeld worden. Zo wordt verbetering zichtbaar en voelt iedereen zich gehoord!

Een luisterend oor bieden met onderzoek

Is wachten op een 10-minutengesprek voor dringende vragen de norm? Of weten waardevolle suggesties van jouw klanten of studenten jou niet te vinden? Met het Rate platform blijven verbeterkansen vanuit jouw doelgroep altijd in beeld.

Een luisterend oor bieden met onderzoek

Is wachten op een 10-minutengesprek voor dringende vragen de norm? Of weten waardevolle suggesties van jouw klanten of studenten jou niet te vinden? Met het Rate platform blijven verbeterkansen vanuit jouw doelgroep altijd in beeld.

Investeren in jezelf is zelf de vruchten plukken!

Stilstaan bij jouw werkproces is verbetering. Het EduRate platform helpt jou aandacht te geven aan de nodige evaluatie en geeft grip op persoonlijke ontwikkeling. Vrijblijvend instappen met een persoonlijk traject? Dat kan direct! Of start een verbetertraject op teamniveau; Dan zijn individuele metingen en onderzoeken kosteloos én onbeperkt te gebruiken!

De totaaloplossing voor teams

Een totaaloverzicht mét inzicht in precies dat wat voor jou relevant is; dat levert EduRate met verbetertrajecten voor teams. Metingen voor inzicht en richting zijn naadloos uit te breiden met doorlopende verbetertrajecten binnen de thema’s waar het binnen jouw organisatie knelt. Haal alles uit het platform en geef jouw teams de regie op eigen verbetering!

Educatie 2.0 met onze A.I. oplossingen

Een veranderende wereld is voor de educatie sector niet altijd bij te benen. Maar juist slimmer werken en niet harder is toch het credo? Practice what you preach met geautomatiseerd inzicht in data! Een transitie naar online brengt nieuwe uitdagingen, maar ook juist kansen: Analyseer lessen, interne communicatie en meer met data analyse en schep juist tijd voor de uniek menselijke kracht van onderwijs!

onderzoeken gevonden

Tevredenheid
  • icoonOntlast docenten
  • icoonBied toegankelijke wederhoor
  • icoonBouw aan een gedeelde visie
  • icoonOnderwijs voor iedereen
Net Promoter Score
  • icoonProactief en concreet
  • icoonLaagdrempelig platform
  • icoonBetrek je doelgroep
  • icoonBewezen methodiek

De kracht van het PDCAS model voor educatie

Onze werkwijze

Leren staat in de onderwijssector vanzelfsprekend centraal. Met een focus op resultaat betekent leren, kennis verwerven. Met een focus op het proces gaat leren om vaardigheden. Juist daarom is het verbeterproces de sleutel tot effectieve educatie. Dit betekent reflecteren, corrigeren en hierin blijven groeien. Onze trajecten hebben met het bewezen PDCAS-model deze focus: met een solide leerproces volgt resultaat!

Plan

icoon

Do

icoon

Check

icoon

Act

icoon

Share

icoon
icon

Meer over de PLAN fase

Behapbaar, gericht en inzichtelijk

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarin gaat kwaliteit boven kwantiteit: stel afgebakende doelen met duidelijke verantwoordelijkheden en vraag doelgericht. Het aantal aantoonbare verbeteringen dat jouw teams gaan realiseren is het startpunt. Daaruit volgt hoeveel feedback en verbeterkansen nodig zijn; zo houd je jouw meting compact, en doelen behapbaar.

icon

Meer over de DO fase

Het resultaat niet als doel maar als middel

De DO-fase staat in het onderwijs vaak centraal in een verbeterproces, want hoe weet je wat beter kan zonder tastbaar resultaat? Een veel voorkomende valkuil is dat het toetsen van resultaat het eindpunt vormt; voor velen herkenbaar als traditioneel onderwijs. Door het doen als stap mee te nemen, bouw je aan ruimte voor verbetering.

icon

Meer over de CHECK fase

Werkt de theorie ook in de praktijk?

Juist nu er anders gewerkt wordt, is het tijd om de balans op te maken. Evalueer met jouw team gemakkelijk online of de geplande doelstellingen bereikt zijn met de veranderingen. Houd je check kort en concreet binnen het doelenbord, zodat collega’s weten waar aanscherpingen nodig zijn.

icon

Meer over de ACT fase

Nooit te oud voor een grote krul voor je werk!

Kijk samen nog precies één keer kritisch terug op jouw doelstellingen en rond losse eindjes af. Zo blijven er geen verbeterkansen onbenut, worden doelstellingen behaald en ervaar je het genot van een verbeterproces afronden! Precies dat laatste is waar onze educatie én onze cyclische werkwijze op gebouwd is, en niet voor niets. Dit geeft jouw teams de energie om te blijven verbeteren!

icon

Meer over de SHARE fase

Een podium voor resultaat

Dat ook jouw organisatie blijft leren en verbeteren is een boodschap die naadloos aansluit op de educatiesector. Dat mag je dus gerust delen! Met het EduRate platform zet je gemakkelijk jouw teams, studenten of beleid in het zonnetje. Deel met het verbeterbord jouw toelegging aan verbeteren op je website, monitoren of interne platforms!

Niet ‘meten=weten’ maar

Cyclisch verbeteren

image

de totaal oplossing

Het rate platform

Meer tijd voor onderwijs is onze rode draad voor de ontwikkeling van het EduRate platform. Dit zie je terug in de unieke toegankelijkheid voor onze gebruikers én onze metingen. Geen apps of software nodig, maar alles binnen je browser met 100% uptime garantie. Daarbij levert EduRate een persoonlijke ervaring ongeacht de grootte van jouw organisatie. Regie over de data die voor jou relevant is met uitgebreide filtermogelijkheden en alles in jouw huisstijl. Werk gericht met plug-and-play metingen & onderzoek, of ontwikkel met professionele begeleiding een eigen verbetertraject. Met heldere trendlijnen en statistieken houd je snel en gemakkelijk een vinger aan de pols! Daarbij is jouw data altijd in veilige handen: EduRate is ISO27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Veilig

icoon

Flexibel

icoon

Up-to-date

icoon
icon

Verzamel gericht feedback

Verbeteren begint met oprechte interesse

Geen eindeloze vragenlijsten en schieten met hagel. Het Rate platform helpt jou het meeste uit metingen te halen en geeft jou regie over het verbeterproces. Plan en scherp aan met een breed aanbod aan gerichte vragenlijsten op ieder organisatieniveau.

icon

Uitgebreide filter mogelijkheden

Hiermee zie je precies wat jij graag wilt!

Filter gemakkelijk op teams, thema’s, periodes en nog veel meer! Zo heb je in heldere statistieken en trendlijnen altijd precies voor handen wat jij nodig hebt.

icon

Écht resultaat met het verbeterbord

Doorlopend resultaat met kernverantwoordelijkheden!

Met het doelenbord en het verbeterbord is verbetering in één oogopslag helder. Duidelijke rollen helpen jouw organisatie in het creëren van ownership en zelforganiserende teams!

image

Ontvang de EduRate brochure in je inbox!

image

EduRate brochure

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Checkbox*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

De CareRate talentpool

Voor ondersteuning & coaching

Inge Proost

social-media-icon-writer

Vooruit kijken in het nieuwe normaal

Mijn eerste kaakchirurg ervaring

4 stappen naar een kerngezonde organisatie

Het Rate team is van alle markten thuis!

Wij meten beleving, emotie, fysiek en mentaal welbevinden. Om al deze aspecten de aandacht te geven die ze verdienen, zetten wij ons multidisciplinaire team in. Ons team ontwikkelt eigen software-oplossingen, blijft innoveren en zet jouw verbeterproces altijd centraal! We zetten daarbij onze verschillende expertises en achtergronden in voor een resultaatgerichte samenwerking. Ons positieve, informele team heeft een oer-Rotterdamse mentaliteit: ‘niet lullen, maar poetsen’.

Met onze klanten gaan we voor het beste resultaat. We kijken samen met jou naar de verbetermethoden die het beste passen bij jouw organisatie, kansen en doelen. We zorgen daarbij voor goede begeleiding en geven je personeel waar nodig training.

Wil je het Rate team komen versterken? Bekijk onze vacatures, laat je inspireren door de lijfspreuken van onze teamleden en laat ons weten waarom juist die baan je op het lijf geschreven is!

Werken bij Rate.nl

social-media-icon-writer

Bijdragen aan supertoffe innovatie?

Front-end Student

Online Marketeer

Student Back-End Developer

Samen krachten bundelen via de Rate.nl talentpool!

Contact

We helpen je graag verder!

Contact

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Email:
Algemeen: [email protected]
Support: [email protected]

Telefoon:
Algemeen: 010 – 822 52 22
Support: 010 – 818 26 59

icon

De platform demo

Plan direct een online afspraak in!

icon

Kom je liever langs?

Dat kan altijd! Bijvoorbeeld omdat..

icon

Routebeschrijving

Hier zijn we te vinden!

Adres:
Stationsplein 45 Unit E1. 165
3013 AK Rotterdam
CareRate routebeschrijving