.NET Developer

Rate is een award winning feedback platform. Wij brengen zorgorganisaties dichterbij patiënten met krachtige alles-in-1 software om feedback op te halen en om te zetten in verbeteracties. Dat doen we met slimme technologieën en research in AI en Voice Recognition. We werken in een compact team vanuit het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Om ons team te versterken zoeken wij een ervaren C# .NET Developer met interesse in AI en Voice Recognition.

KLEIN TEAM. GROOTSE PLANNEN.
Als C# .NET developer verdiep jij je in onze software en snap jij in no-time hoe ons platform werkt. Je onderhoudt bestaande software en durft mee te denken over de architectuur en impact van nieuwe features. Ons platform wordt ook buiten de zorg succesvol gebruikt. Wij zijn hard bezig met de uitrol naar nieuwe branches zoals onderwijs en dienstverlening. Jij ondersteunt deze uitrol vanuit de techniek. Maar als meewerkend voorman doe je meer dan alleen programmeren. Je denkt mee over de toekomst van ons bedrijf en bent nauw betrokken bij de verdere opbouw van het tech team.

WIJ ZIEN DIT GRAAG TERUG.
+ Minimaal 3 jaar ervaring als backend of fullstack developer.
+ Stevige kennis van C# .NET / ASP.NET MVC.
+ Ambities om te groeien richting team lead.

JIJ ZIET DIT GRAAG TERUG.
+ Goed basissalaris tussen 3.000 en 4.000 euro bruto per maand.
+ Zowel fulltime als parttime mogelijk.
+ Flexibiliteit in uren en thuiswerkmogelijkheden.
+ Goede gear naar eigen invulling.
+ Doorgroeimogelijkheden richting team lead.
+ Opleidings- en trainingsmogelijkheden.

NIET VIES VAN AANPAKKEN
De sfeer bij ons: niet lullen, maar bouwen :). Ben jij ook zo’n type? En werk je graag met de nieuwste technologie? Dan hebben we je er graag bij. Bel of Whatsapp Inge Proost via 06-15896011 voor meer informatie of stuur jouw reactie per mail naar [email protected].

Voor alle recruiters: wij vinden onze collega’s zelf. Jullie hulp is niet nodig én niet gewenst.