Verbetertrajecten zoeken

Sector

Looptijd

Doelgroep

icon
icon
icon

Coaching en onderzoek consulting

Loes, expert op het gebied van timemanagement

De combinatie van een wetenschappelijke achtergrond (internationale bedrijfskunde), uitgebreide praktische werkervaring en aardig wat mensenkennis helpt me om waardevolle vertaalslagen te kunnen maken van ”theorie” naar “praktijk”. Ik zorg voor bewustwording en commitment en kijk echt mee, on the job, zodat er daadwerkelijk tijd “gewonnen” wordt, op maat. Ik baseer mijn aanpak ook op het type persoon, de werking van het brein en hoe mensen aangezet worden tot leren/uit hun comfort zone leren stappen.

“Loes en ik werken al geruime tijd samen, een bijzondere en fijne samenwerking. Waarom? Omdat Loes een professionele trainer voor onze klanten is, onze samenwerking op basis van vertrouwen is en omdat zij gewoon een tof mens is.”

“Waar ik eerst bang was dat ik nog meer tijd zou verliezen bleek achteraf dat mijn overzicht dankzij de goede tips, tricks en andere aanpassingen die mij door Loes aangereikt zijn, toenam! Loes werkt samen met de klant – zij kijkt en luistert naar de werkwijze en bedenkt dan samen oplossingen die het werk weer ‘behapbaar’ maken! Bovendien gaat dit gepaard met veel kennis en humor!”

“Loes heeft mij 1 op 1 geholpen met timemanagement. Naast steun en een luisterend oor, heeft Loes veel rust en structuur (terug)gebracht in mijn werk en daarmee in mijn hoofd. Ik heb weer overzicht en kan weer prioriteiten stellen. Ik moet zeggen dat timemanagement erg verslavend werkt :). Loes, oprecht bedankt voor je hulp en steun.”

Waarom doe ik wat ik doe?

Het wordt steeds “drukker” in de wereld. Er komt steeds meer op ons af. Velen hebben daar moeite mee. Het kan stressvol zijn en leidt steeds vaker tot burn-outs (11-11-2019: 1,3 miljoen!) en dat leidt weer tot hoge werkgeverskosten en dalende omzetcijfers. Niet goed dus voor de gezondheid van de mensen en niet goed voor de gezondheid van organisaties.

Er wordt continu een flink beroep op ons gedaan qua keuzes maken en grenzen stellen en dan is het ook nog handig als we door de bomen het bos blijven zien. We roeien met de riemen die we hebben. We proberen, zonder dat we het echt geleerd hebben, ons werk te organiseren. Er zijn mensen die dit van nature al aardig onder de knie hebben maar ik geloof dat het voor iedereen goed is om het eigen “systeem” te onderzoeken/te optimaliseren en om je bewust te zijn van de factoren die invloed hebben op alle keuzes die er continu gemaakt moeten worden.

Vanuit dat overzicht en inzicht ontstaat (meer) grip -> kunnen we slimmer werken, zowel alleen als samen -> neemt werkdruk af -> neemt werkplezier toe -> kunnen we (nog) effectiever werken -> houden we (nog) meer energie/tijd over voor andere dingen die waardevol zijn.

Professional Timemanagement; de echte MAATwerk-methode

Ik leer mensen daarom graag over timemanagement, via de echte MAATwerk-methode (MAAT: Mail-Agenda-Archief-Taken en op maat). De echte MAATwerk-methode benadert timemanagement vanuit het individu. En er is ook de ECHTe maatwerk-methode. Daarmee leer ik organisaties/teams hoe ze beter samen kunnen werken door slim met hun tijd/energie om te gaan, door slim te organiseren en communiceren. De ECHTe maatwerk-methode benadert timemanagement dus vanuit de organisatie/het team. Beide methodes kunnen op zichzelf volstaan maar kunnen elkaar ook uitstekend aanvullen en zorgen voor verdieping.

Metingen en onderzoek met mijn begeleiding!

Met mijn expertise haal je nog meer uit deze verbeterthema’s!

TeamPulse
 • icoonEen vinger aan de pols
 • icoonPreventieve actiepunten
 • icoonFysieke en mentale gezondheid
 • icoonVoorkomt verzuim en verloop
Innovatie
 • icoonEffectiviteit innovatie in beeld
 • icoontijd voor onderwijs als eikpunt
 • icoonEen podium voor ideëen
 • icoonVeilig, snel en laagdrempelig
Communicatie
 • icoonVerhoogde productiviteit
 • icoonCommunicatie knelpunten in beeld
 • icoonDuidelijke informatiestromen
 • icoonPersoonlijke actiepunten
Werkplezier
 • icoonVoor bevlogen teams
 • icoonVerbetert productiviteit
 • icoonEen hogere spankracht
 • icoonVeilig en toegankelijk

Vraag een coachingtraject aan

Contact

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.

Loes Keuper

social-media-icon-writer

“Tijdsurfen” met José van Daal

De week van de werkstress