TeamPulse

Als ondernemer wil je je bedrijf zo goed mogelijk door de Corona Crisis heen loodsen. Aan de oproep om thuis te werken wordt massaal gehoor gegeven. En thuiswerken is niet altijd makkelijk, ondanks de vele tips.

 

Dit vereist anders werken én anders communiceren met je collega’s. Verbale communicatie gaat vaak gewoon door maar het non-verbale gedeelte valt grotendeels weg. Zit je collega naast je? Dan dragen lichaamstaal en stemgebruik bij aan wát iemand zegt en hoe hij zich voelt.

 

TeamPulse helpt ondernemers om binnen hun teams en organisaties realtime een vinger aan de pols te houden over de stemming, gezondheid en spirit onder de collega’s. Organisatiebreed dus.

 

Blijf iedere dag op de hoogte van hoe het thuiswerken verloopt en maak de komende 6 maanden kosteloos gebruik van TeamPulse.

 

Nieuwsgierig naar de vragen? Hier een impressie.
Vul hiernaast je gegevens in en we maken een account voor je aan!

Ik ga akkoord met de verwerkersovereenkomst

Na aanmelden ontvang je een link ter verspreiding onder je team. Teamleden geven antwoord op enkele simpele vragen waardoor je als werkgever snel inzicht krijgt in de betrokkenheid van je team, hun spirit, de onderlinge communicatie en focus.