Werken bij Rate

 

Wij zijn Rate! Een verbeterplatform voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de dienstverlening. Wij gaan in tegen de langdurige traditionele tevredenheidsonderzoeken. Onze grote stip aan de horizon is om de zorg, het onderwijs en de dienstverlening de beste van de wereld te maken!

Onze krachtige alles-in-1 software haalt feedback op en zet het om in verbeteracties. Dat doen we continu, met een focus op wat allemaal goed gaat. Op deze manier blijven onze gebruikers zich ontwikkelen door van elkaar te leren en kunnen bedrijven innoveren. Slimme technologieën en research in AI en Voice Recognition zorgen ervoor dat ons platform steeds beter wordt.

Wij mogen de werkzaamheden al samen verbeteren met zowel hele grote als kleine Nederlandse bedrijven. Dat Rate effectief is, bewijzen enthousiaste referentieverhalen van onze klanten, maar daar laten we je ook graag alles over zien bij een kop koffie!

Meer weten?

Leuk! We ontvangen graag je sollicitatie en maken we graag kennis met je onder het genot van een goede kop (Lavazza) koffie met iets lekkers. Bel of Whatsapp Inge Proost via 06-15896011 voor meer informatie of stuur jouw reactie per mail naar [email protected]