Werkstudent Marketing (8 – 16u per week)

 

Rate is een award winning feedback platform. Onze krachtige alles-in-1 software haalt feedback op en zet het om in verbeteracties. Dat doen we continu, met een focus op wat allemaal goed gaat. Op deze manier blijven onze gebruikers zich ontwikkelen door van elkaar te leren en kunnen bedrijven innoveren. Slimme technologieën en research in AI en Voice Recognition zorgen ervoor dat ons platform steeds beter wordt. We werken in een compact team vanuit het Groothandelsgebouw in Rotterdam, direct naast Centraal Station.

KLEIN TEAM. GROOTSE PLANNEN.
Om die plannen te realiseren help je ons bij het profileren van ons merk en het bereiken van onze doelgroep. Samen met onze marketeers denk je mee met onze marketingdoelstelling en ondersteun je in de breedte. Van het updaten van de website, opmaken van visuals, klantinterviews tot het opzetten van (virtuele) klant evenementen. Jij draait je hand er niet voor om.

WIJ ZIEN DIT GRAAG TERUG.
+ Minimaal 1 à 2 dagen per week beschikbaar.
+ Jij studeert nu richting Bedrijfskunde, Marketing of Industrial Design.
+ Photoshop skills, in ieder geval de basics 🙂

JIJ ZIET DIT GRAAG TERUG.
+ Flexibiliteit in uren, zodat je het goed kan combineren met je studie.
+ Alle basics en tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.
+ Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor jouw ideeën.
+ Een bijbaan met potentie!

NIET LULLEN MAAR POETSEN
Dat is de sfeer bij ons ;). Ben jij ook zo’n type? Dan hebben we je er graag bij. Bel of Whatsapp Inge Proost via 06-15896011 voor meer informatie of stuur jouw reactie per mail naar [email protected].