Bassel Alkhatib

Back-end Ontwikkelaar

Als software engineer en architect breng ik een schat aan ervaring met me mee naar mijn huidige rol als technisch leider in ons bedrijf. Met een carrière van meer dan 15 jaar heb ik expertise opgebouwd in een breed scala aan technologieën en heb ik samengewerkt met uiteenlopende klanten in het Midden-Oosten. Ik ben bedreven in de Microsoft tech-stack, evenals andere technologieën zoals NodeJs, Typescript en Java, en heb met succes geavanceerde IT-oplossingen geleverd aan klanten in zowel de particuliere als de publieke sector.

Als technisch leider ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden en mentorren van onze ontwikkelingsteams, zodat ze in staat zijn om hoogwaardige, efficiënte softwareoplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Met de nadruk op architectuur en ontwerp werk ik nauw samen met onze teams om ervoor te zorgen dat onze oplossingen schaalbaar, onderhoudsvriendelijk zijn en voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en prestaties.

Ik ben toegewijd om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en best practices in het vakgebied en zoek altijd naar nieuwe manieren om de grenzen van wat mogelijk is met software engineering te verleggen. Met een passie voor innovatie en een toewijding aan uitmuntendheid kijk ik ernaar uit om als technisch leider een positieve impact te blijven maken in ons bedrijf.

"Door buiten de gebaande paden te denken en nieuwe benaderingen te verkennen, kunnen we unieke en effectieve oplossingen vinden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen."

Download onze brochure

Plan een advies gesprek in

Verstuur dit formulier en we nemen snel contact op om deelname aan ons pilot programma te bespreken.