Over Rate

Mission and vision

Waar wij voor staan en wat jij kan verwachten!

We willen impact maken en bijdragen aan een betere en mooiere wereld. We kleuren buiten de lijntjes. Innoveren. Bouwen. Vernieuwen en blijven altijd voorop lopen in het rondmaken van de evaluatie– en verbetercyclus om écht impact te maken. Wij weten waar we het over hebben, zetten organisaties en teams in hun kracht. Wij verbeteren vanuit verbinding, vertrouwen en veiligheid maar altijd met doelmatige resultaten! Dát is de bron van onze passie om het Rate.nl platform en onze (online) ‘We Care, We share succes programma’ de beste te maken. Natuurlijk altijd met de focus op het ‘verschil’ maken. Niets is zo zonde om schaarse tijd, geld en energie aan evaluaties te besteden waar niets mee gedaan wordt. Wij streven altijd naar maximale groei en kennisoverdracht.

Waarmee doen wij dit?

Ons doel is om 1 miljoen verbeteringen te realiseren samen met professionals en organisaties! Dat kan alleen als onze software super gebruikersvriendelijk is en de professionals in alle stappen van verbetercycli ondersteund worden. Uiteraard indien nodig, aangevuld met (online) inspirerende ‘We Care, We Share methodiek trainingen en begeleiding voor succes op de lange termijn! Wij gaan voor 1 miljoen impactvolle verbeteringen!

Onze Kernwaarden

We laten ons leiden door onze waarden die onze acties en beslissingen sturen. Deze waarden bepalen wie we zijn en waar we voor staan. Wij geloven dat we door deze waarden te omarmen grootsheid kunnen bereiken en een positieve impact op de wereld hebben.

Het succes van de klant is ons succes: We bestaan om onze klanten te dienen en te helpen in hun groei en ontwikkeling. Wij geloven dat hun succes ons succes is. We doen er alles aan om hen maximaal te begrijpen, hun verwachtingen te overtreffen en langdurige partnerschappen aan te gaan.

Disruptive Innovatie: Wij geloven in het uitdagen van de status quo en het verleggen van grenzen. We omarmen verandering, experimenteren en nemen risico’s. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om problemen op te lossen en waarde te creëren.

Vertrouwen: Vertrouwen is de basis van al onze relaties. Wij geloven in eerlijk, transparant en verantwoordelijk zijn in al onze interacties. We vertrouwen onze collega’s, onze klanten en onszelf.

Samenwerking: Wij geloven in de kracht van samenwerking, inclusie en teamwerk. We erkennen dat we samen sterker zijn dan alleen. We werken samen, ondersteunen elkaar en vieren onze gezamenlijke successen.

Plezier: Wij vinden dat werk leuk en bevredigend moet zijn. We streven ernaar een leuke en positieve werkomgeving te creëren waar iedereen kan gedijen. We vieren onze successen en vinden plezier in het werk dat we doen.

Deze kernwaarden begeleiden ons in ons streven naar excellentie. Ze staan centraal in onze dagelijkse werkwijze en zijn ons kompas bij het navigeren door de uitdagingen en kansen die voor ons liggen.

Het succes van de klant is ons succes

Disruptive Innovatie

Vertrouwen

Samenwerking

Plezier

Asset 4

Your success is our success

Asset 5

Trust

Asset 10

Disruptive innovation

Asset 11

Fun

Asset 6

Collaboration

Wat maakt Rate.nl uniek?

Rate’s applicatie is uniek omdat hij gebaseerd is op de Plan, do, check, act & share verbetercirkel© met aansluitend een ‘We Care, We Share Succesprogramma en methodiek©’ . Hierdoor hebben organisaties grip en inzicht in verbeterproces en kunnen teams na een meting direct concrete verbeteringen realiseren!

We gaan voor de 1 miljoen verbeteringen! Mogen we jullie ook ondersteunen?

Onze certificaten

Download onze brochure

Plan een advies gesprek in

Verstuur dit formulier en we nemen snel contact op om deelname aan ons pilot programma te bespreken.