Het Rate platform

Snel, Makkelijk en op Maat!

Het 'doe-het-jezelf' Feedbackplatform voor klant en medewerker

Rate.nl is hét ‘doe-het-jezelf’ Feedback- én Verbeterplatform voor ieder type medewerker- of klantmeting, naar eigen informatiebehoefte kan vormgeven, op team of organisatieniveau.

Het platform is gebaseerd op het principe van Plan, Do, Check, Act en Share, om als bedrijf te leren en te verbeteren. Naast centrale metingen kan ook elk team of locatie over een eigen feedback- en meetinstrument beschikken. 

Het Rate-platform ondersteunt desgewenst ook stap voor stap in het verbeterproces ná een meting (plan/do/check/act/share). Behaal waardevolle verbeteringen met behulp van onze fraaie verbeterborden (aangedreven door AI), doelenborden en de verbeterkracht monitor die helder inzicht geeft in het volledige verbeterproces per team.

Ondersteuning!

Wil je continu meten en verbeteren ook borgen in je organisatie, dan bieden we hier een ‘ We Care, We Share Succes Programma’ voor aan. Hierbij doorloop je met behulp van ons platform de volledige PDCAS-methode waarbij het behalen van verbeteringen in jouw organisatie geborgd wordt.

Wat past bij jullie?

We onderscheiden 3 niveaus van meten & verbeteren:

1. Snel & gemakkelijk beginnen​

Als je snel en gemakkelijk de kracht en knelpunten van de kwaliteit en/of het welzijn van medewerkers en klanten inzichtelijk wilt maken, biedt Rate.nl een basis abonnement (plan/do/check) aan. Hiermee kun je evaluaties en resultaten gemakkelijk verzamelen via het Rate.nl dashboard en vervolgens realtime inzien op leidinggevend, team en organisatieniveau.

2. Van weten naar verbeteren​

Organisaties waarbij personeelstekorten hoog zijn, kwaliteitscycli belangrijk zijn en die op een gestructureerde manier opvolging willen geven aan metingen, sluiten perfect aan op het Rate.nl standaard (plan/do/check/act) aanbod. Hiermee beschikken professionals en teams binnen een organisatie naast een eigen dashboard, ook over een doelenbord, complimentenbord en een verbeterbord. Hierdoor zie je hoeveel evaluaties hebben geleid tot het aantal verbeteringen. Je krijgt hiermee dus ook inzicht in de verbeterkracht van je leidinggevenden en de organisatie!

3. De sleutel tot betrokkenheid - Sharing = Caring

Organisaties die de verbetercirkel helemaal rond willen maken met het behulp van het PDCAS©-model , worden extra ondersteunt met de ‘Share’ module. Evalueren creëert een verwachting. Door resultaten te delen, zien mensen dat hun evaluatie er toe doet! Evalueren en verbeteren is een doorlopend proces dat lijdt tot aantoonbare verbeteringen. Het intern en extern delen van deze verbeteringen versterkt de betrokkenheid van medewerkers en klanten.

Resultaten delen biedt ongelooflijk veel mooie kansen!
Door verbeteringen intern en extern te delen voeg je de daad bij het woord. Intern zijn medewerkers trotser op hun organisatie, meer gemotiveerd en extra betrokken om de organisatie voorruit te brengen! Behaalde resultaten kunnen ook extern gedeeld worden via widgets en posters waardoor klanten ook dichter bij je organisatie staan.
Extra mogelijkheden
Rate.nl advanced (plan/do/check/act/share) biedt extra mogelijkheden. Van 1 op 1 reply, online widgets van complimenten, NPS scores van gerealiseerde verbeteringen tot en met het plug en play creëren van Infographics om offline & online te delen.
Hiermee geef je iedereen het bewijs;
“Kijk, mijn feedback doet er toe!”

Download onze brochure

Plan een advies gesprek in

Verstuur dit formulier en we nemen snel contact op om deelname aan ons pilot programma te bespreken.