Samen ontdekken!

Rate.nl

patiënten/klantfeedback

“Hoe succesvol zijn met meten en verbeteren!”

Met meer dan 10 jaar pionierservaring in Nederland op het gebied van meten & verbeteren, weten we wat er allemaal mogelijk is voor het verbeteren van medewerker-, klant-, cliënt- of patiëntervaringen. We kennen de belangrijkste elementen voor een succesvolle aanpak en willen jouw organisatie helpen om een vliegende start te maken richting geweldige resultaten.

Wanneer je voor de keuze staat om te meten & verbeteren, merken je dat er talloze mogelijkheden zijn. Het is belangrijk om te begrijpen welke opties er zijn en wat de voor- en nadelen van elk zijn. Maar nog belangrijker is dat je de optie kiest die het beste past bij jouw organisatie en haar doelen en ambities.

Om je hierbij te ondersteunen, bieden we een ‘Inspiratie Workshop’ aan die je helpt bij:

 • Het vergroten van je kennis over de verschillende mogelijkheden. 
 • Het maken van een behoeften- en doelstellingenanalyse op basis van deze kennis.
 • Het identificeren van de huidige situatie en het bepalen van wat er nodig is om jullie doelen te bereiken met behulp van bv de Gap-methode.
 • Het vaststellen van de randvoorwaarden voor succes, inclusief project- en softwarevereisten.
 • Het uitvoeren van een haalbaarheidscheck om te beoordelen of jullie doelen realiseerbaar zijn.

Deze inspirerende workshop, gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring, is speciaal ontworpen voor Management Teams, Kwaliteitsadviseurs en HR Projectleiders/Adviseurs. Het stelt jullie in staat om gezamenlijk snel en gemakkelijk een verkenning te doen, zonder het wiel opnieuw uit te hoeven vinden. Bovendien creëert het draagvlak en een gezamenlijke focus. En het beste van alles is dat er geen verplichtingen zijn om verder te gaan met Rate.nl!

Deze waardevolle workshop kost eenmalig slechts 550,- euro voor een dagdeel. Als CareRate uiteindelijk de beste keuze blijkt te zijn, bieden we deze workshop kosteloos aan.

Wij geloven in het creëren van waarde en willen jullie graag helpen om succesvol te zijn met het meten & verbeteren van jouw organisatie!

Laat ons weten of we je kunnen helpen! Via deze link kun je ontdekken hoe we jouw reis naar succesvol meten & verbeteren kunnen laten beginnen.

  Download dit workshop als pdf

  Download onze brochure

  Plan een advies gesprek in

  Verstuur dit formulier en we nemen snel contact op om deelname aan ons pilot programma te bespreken.